Exclusief Culinair Hemerocallis Diner

7 en 8 Juli 2012

Koken met Bloemen.
Een stukje opgenomen door Hart van Nederland.
Ter gelegenheid van het Hemerocallisdiner
Ze laten mensen de bloem proeven (een amuze).
 

Bron: Hart van Nederland


Al 8 jaar organiseren wij een culinair hemerocallis diner.
Dit is een avond waarop het eten van de Hemerocallis centraal staat.
U krijgt een uitgebreid diner aangeboden, waar in elke gang hemerocallissen worden verwerkt.
Denk hierbij aan een gevulde hemerocallis bloem, bloemknoppen in de soep of als garnering.

De afgelopen jaren heeft iedereen zeer zeker van dit diner genoten, Hemerocallis liefhebbers en culinaire fijnproevers.

eten-hemerocallis-tapas-schotel
Tapasschotel

Enkele voorbeelden van gerechten met hemerocallis zijn:

Hemerocallis gevuld met zalmsalade.
Pesto van hemerocallis.
Soep met hemerocallisknopen en paprika's.

Vijgen met bloemenhoning uit de oven met kaneelijs en vanille ijs.


Elk jaar zijn er weer nieuwe gerechten, dus laat u verrassen.

eten-hemerocallis-uitleg-kok-amuze
uitleg koks amuze

Ook dit jaar wordt zullen de koks weer een geweldig diner serveren.
Dit zal plaats vinden op 9 en 10 juli 2011 om ongeveer 18.30
Wegens omstandigheden is het weekend verplaatst naar 2 en 3 juli 2011

De kosten zijn € 49.50 p.p incl. 1 glas wijn.





Voor reserveringen:

- Tel +31 (0)527 262485
- E-mail de volgende informatie:

Onderwerp: “Reservering Exclusief diner”

Naam
Adres
Telefoon nr.
Met hoeveel personen
Welke dag u voorkeur heeft, zaterdag of zondag.
naar:
Info@kwekerij-joosten.nl




Enkele foto’s.

eten-hemerocallis-gevulde-bloem eten-hemerocallis-salade eten-hemerocallis-nagerecht eten-hemerocallis-druk-gesprek
Gevulde bloem De salade Nagerecht Druk in gesprek


eten-hemerocallis-gezelligheid eten-hemerocallis-kip-curry
Gezelligheid Hemerocallis gevuld met kipcurry

eten-hemerocallis-koks-bediening
De topkoks met de meisjes van de bediening.






TERUG

HOME